Automoto klub Magnet
Lokacija:
06.10.2015.

Automoto klub "Magnet" već 69 godina uspešno posluje sa građanima i vozačima, a naši ciljevi se ostvaruju putem raznih akcija. Nastojimo da očuvamo poverenje, koje smo godinama stekli, i da u narednom periodu budemo još aktivniji i kvalitetniji u pružanju usluga.

Autoškola "Magnet" je škola sa najdužom tradicijom u gradu Somboru i prepoznatljivim kvalitetom rada o kojem svedoče mnogobrojni uspešni vozači koji su obuku prolazili kod nas a zatim postali pažljivi i uspešni vozači. Program obuke sprovodi se u skladu sa planom i zakonskim propisima uz maksimalno angažovanje instruktora i brigu o kandidatima za vozače da uspešno realizuju planirane časove. Koristimo najmodernije efikasne metode obuke kako praktične tako i teorijjske, učionica je opremljena računarima i LED televizorom za vizuelizaciju tokom predavanja prikazujući razne situacije sa kojima se možemo sresti upravljajući vozilom u saobraćaju. Termini za ispite se organizuju u dogovoru sa nadležnima iz MUP-a, a svaki neuspeh na ispitu se detaljno analizira da kandidati budu svesni svojih grešaka. Naši instruktori i predavači imaju višegodišnje bogato iskustvo u oblasti obuke vozača, veoma su predusretljivi i odgovorni te kroz dobra iskustva uspešno obučenih kandidata sa ponosom možemo reći da su oni prepoznatljiv stub oslonac auto-škole i da bez njih nema uspeha. Svaki upisani kandidat zaključuje ugovor kojim su regulisana prava i obaveze, a jedna od obaveza je da sa pažnjom prati predavanje i uči saobraćajne propise, proveri svoje znanje kroz vežbe i testove a onda, uz malo truda, uspeh je zagarantovan. Trenutna praksa je pokazala da je prolaznost naših kandidata na polaganjima između 65 i 70%.

AMK "Magnet" nudi i registraciju vozila na jednom mestu bez odlaska u SUP. U okviru akcije "Registruj auto na jednom mestu" školama, javnim preduzećima i ustanovama nudi se model saradnje, koji zaposlenima omogućava odloženo plaćanje roba i usluga na rate putem administrativne zabrane bez zaračunavanja kamate. Za ugradnju TNG uređaja, kao i atestiranje ugradnje, zaposlenima omogućavamo odloženo plaćanje do 6 mesečnih rata.

U sklopu naših usluga nudimo i auto-delove i opremu, vršimo servis vozila uz najpovoljnije cene i uslove plaćanja sa dodatnim popustima za članove AMSS. Takođe, nudimo vam i jedinstven proizvod, članstvo u AMSS, sa svim pogodnostima pomoći na putu u zemlji i inostranstvu, u slučaju kvara ili nezgode.

Dođite i uverite se u kvalitet naše usluge. Štedite svoje vreme i obavite sve na jednom mestu - vaš AMK "Magnet".

KONTAKT:

Adrese: Veljka Petrovića 16 i Jug 3

Telefoni: 025/412722, 025/5419525

Web adresa: www.amkmagnet.rs

E-mail: office@amkmagnet.rs

RADNO VREME:

Veljka Petrovića: Ponedeljak - Petak, od 8 do 15 sati

Jug 3: Ponedeljak - Petak, od 7 do 19 sati; Subota, od 8 do 12 sati

Benzinska pumpa: od 6 do 22 sata