U korak sa vremenom - Panonske dobre vile, putem konkursa, obezbedile modernu opremu za rad

Udruženje žena "Panonske dobre vile " iz Prigrevice su, uz finansijsku pomoć opštine, nabavkom nove moderne opreme unapredile svoj rad. Sredstvima koja su im odobrena na konkursu sa projektom " U korak sa vremenom" nabavile su laptop i diktafon. Nabavkom ove opreme udruženje će moći započeti dugo planirane aktivnosti i poboljšati uslove rada udruženja.


 

Jelena Karajanković, predsednica Udruženja ,,Panonske dobre vile'', istakla je kako je ovo udruženje, za dve ipo godine, koliko već postoje, ostvarilo velik broj projekata, a takođe su od Mesne zajednice Prigrevica dobili i prostorije na korišćenje.
- Od sredstava koja smo u ranijem periodu dobile od opštine Apatin, uspele smo da opremimo prostor u kom se okupljamo i gde održavamo različite vrste aktivnosti. U poslednjih 6 meseci napisale smo nekoliko projekata, da bismo za poslednji, a koji smo nazvali ,,U korak sa vremenom'', dobili sredstva od lokalne samouprave, a što će nam umnogome olakšati rad, rekla je Karajankovićeva.


Od Milke Basta, koordinatorke projekta, saznajemo da su u pitanju sredstva u iznosu od 60.000 dinara.
- Za dobijen novac kupili smo opremu koja nam je neophodna za bolje funkcionisanje. U pitanju su laptop i diktafon. Veoma nam znači to što je prepoznata potreba koja se tiče budućih aktivnosti udruženja. Naš cilj je očuvanje tradicije, ali bez praćenja savremenih trendova nije nam lako da očuvamo tu tradiciju, istakla je Basta za 025info.
 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar