U zgradi Skupštine opštine organizovan svečani prijem za zlatne apatinske mažoretkinje

Nakon što su osvojile svoje prvo zlatno odličje, a svega godinu dana po osnivanju, u velikoj sali SO Apatin organizovan je svečani prijem za članice apatinske sekcije mažoretkinja.

Zlatnim devojkama domaćin je bila Nika Petrović, predsednica Skupštine opštine Apatin, kojoj su apatinske mažoretkinje, u znak zahvalnosti na pažnji, poklonile cveće i zahvalnicu.

Petrovićeva je čestitala devojčicama na velikom uspehu koji su ostvarile i poželela im još puno medalja u daljem radu.
 
 
- Sigurna sam da je ovaj zlatni pehar došao u prave ruke i da je to samo početak blistave karijere koja vas očekuje. Svi smo veoma ponosni na vas i nadamo se da ćete nastaviti stopama vaših drugarica iz Sonte, te se u budućnosti okititi i evropskim zlatom, rekla je predsednica SO Apatin.
 
Mažoretkinje koje su u Apatin donele zlatni pehar sa ,,5678 Festivala'' održanog u Beogradu, na prijem u zgradi Opštinske uprave, došle su sa svojim ponosnim mamama, a nakon zvaničnog obraćanja predsednice SO i razmenjivanja poklona usledilo je neformalno druženje uz grickalice i sokiće.
 
 
 
 
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar