Od 2010. godine ekipa 025info televizije trudila se da bude vesnik dobrih vesti. Iz godine u godinu smo rasli, unapređivali svoj rad i svakodnevno davali sve od sebe da informišemo gledaoce, da kroz različite vrste emisija zadovoljimo svačiji ukus, da imamo sadržajan program. Iako smo za svo to vreme imali veliki broj poteškoća, nismo se predavali, a sve iz razloga što su zaposleni u 025info televiziji prvenstveno voleli svoj posao. Ono što ostaje u sećanju to su divna druženja u okviru 025info tima, kao i činjenica da je uvek bilo mesta i za zabavu.


U periodu do 2018. godine značajno smo obogatili program novim autorskim emisijama, gde, pored vesti, izdvajamo ,,Ljudovanje'', ,,Život priča'', ,,Vreme sporta'', ,,Nedeljna panorama'' ,,Apatine, dobar dan'' i druge, a u kojima smo pokušali da predstavimo ljude i događaje koji nas okružuju, da istražimo različite teme sa kojima se svakodnevno susrećemo, informišemo svoje sugrađane o aktuelnim temama, da pružimo ažurne, aktuelne i tačne informacije.


Nažalost, 30. marta 2018. godine u ponoć, s obzirom na novonastale okolnosti koje su nas zadesile, bili smo prinuđeni da obustavimo emitovanje programa na kanalu 025info televizije.

Kao potvrda rezultata našeg dobrog rada ostali su naši gledaoci, ljudi sa kojima smo u svakodnevnim situacijama komunicirali i koji su nam pružali podršku. Koristimo priliku da im od sveg srca zahvalimo na ukazanom poverenju.
U video galeriji 025info web portala možete pronaći veliki broj naših autorskih emisija.


Nastavite da nas pratite na www.025info.unija.net