Štrajk upozorenja u Magni u Odžacima

Radnici prve smene fabrike Magna Seating u Odžacima jutros su odražali jednosatni štrajk upozorenja. Industrijski sindikat tvrdi da su od Kovid-a 19 preminule dve radnice ovog kolektiva i 4 člana njihovih porodica i zbog toga zahteva da svi radnici budu testirani.

Radnici prve smene fabrike Magna Seating u Odžacima jutros u 6 sati nisu ušli u pogon, na sat vremena su prekinuli rad. Industrijski sindikat ove fabrike traži hitan sastanak sa poslodavcem i da svi radnici budu testirani, jer sumnjaju da je koronavirusom zaraženo mnogo više radnika od 15, koliko zvanično saopštava kompanija Magna. Prema tvrdnjama radnika na posao ne dolazi više od dve stotine zaposlenih.

 

 

Izvor:rtv
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.

Vlada

19.03.2024 | 09:00
Katastrofa od firme, i u aleksincu u njihovom novom pogonu veliko nezadovoljstvo radnika, mnogo obecavali, za sada ama bas nista ne daju..

Zoran

19.03.2024 | 09:00
Strajk je nastavljen sve do daljnjeg ...trenutno 12:28 ...
Postavi komentar