Održana 27. sednica Gradskog veća

Gradsko veće grada Sombora održalo je danas 27. sednicu kojom je predsedavao gradonačelnik Antonio Ratković.

Članovi Gradskog veća odlučivali su o 14. tačaka dnevnog reda. Na današnjoj sednici Gradsko veće utvrdilo je predlog Odluke o uniformi, vozilima, plovilima i opremi komunalne milicije, kojom se propisuje izgled, oznake i način nošenja uniforme komunalnih milicionara, boja i način označavanja vozila, plovila, kao i oprema Komunalne milicije grada Sombora. Ova odluka naći će se pred odbornicima Skupštine grada na nekoj od narednih sednica, kao i predlog Rešenja o davanju saglasnosti na pravilnik oradu JKP „Čistoća“ Sombor. Članovi Gradskog veća usvojili su ponudu JKP „Prostor“ za održavanje neaktivnih grobalja u gradu i naseljenim mestima za 2021. godinu, kao i ponuda JKP „Zelenilo“ za održavanje urbanog mobilijara i dečijih igrališta u gradu i naseljenim mestima za 2021. godinu.

Na 27. sednici Gradsko veće dalo je podršku projektu „U bojama dece“ Udruženja somborskih učitelja. Projekat je orijentisan ka razvoju stvaralaštva za decu i ima za cilj da preraste u sajam koji bi afirmisao Sombor kao grad u kojem je započelo obrazovanje učitelja u ovom delu Evrope.

 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar