025info.unija.net je informativni portal iza čijeg se uspeha nalazi tim mladih ljudi koji imaju jedan zajednički cilj - tačna, brza i korisna informacija. Naš portal sadrži najvažnije i najatraktivnije informacije Zapadno-bačkog okruga, koje su namenjene stanovnicima Apatina, Sombora, Kule, Odžaka i sela pomenutih gradova. Kako je internet najvažniji medij današnjice, 025info, povezan sa društvenim mrežama, pruža mogućnost da sve što vas zanima saznate prvi.

Još od 2010. godine mi smo uz vas i radimo ono što volimo. Našu kreativnost smo pokazivali godinama unazad, kada smo funkcionisali kao sinergija televizije, novina i web portala. Iako te sinergije više nema, vodi nas i dalje isti cilj, da među svojim čitaocima proširimo svest o mestima u kojima žive, da im bliže dočaramo situaciju koja vlada u tim sredinama, da pružimo korisne informacije i da održimo i negujemo tradiciju ovog dela Vojvodine.


Uspešna dugogodišnja saradnja sa ustanovama, organizacijama, klubovima i pojedincima Zapadno-bačkog okruga, kao i izuzetna posećenost na našem portalu, daju nam ,,vetar u leđa'' da nastavimo u istom smeru, unapređujemo svoj rad i dostignemo još bolje rezultate.


Dobro došli na 025info portal!

 

Preuzmite logo

Preuzmite logo 025info u formatu koji vam odgovara.