Kursevi stranih jezika za decu i odrasle
Autor: Redakcija
01.09.2020.

Iako to ranije nije bio slučaj u tolikoj meri, danas se znanje stranih jezika smatra vrlo važnim, a naročito ako neko želi da napreduje u poslu. Međutim, to ne bi trebalo da bude osnovni razlog za pohađanje kurseva stranih jezika, jer to svakako jeste neophodno u svim aspektima života.

A i za odrasle polaznike i za mališane Škola stranih jezika Akademije Oxford Sombor organizuje kurseve engleskog i nemačkog jezika, kao i za još mnogo drugih stranih jezika. Nastava se organizuje na visokom nivou kvaliteta, a po vrlo povoljnoj cenama.

Uz to, ova škola stranih jezika nudi i značajnu pogodnost svakome ko upiše kurs nemačkog ili engleskog, odnosno bilo kog drugog stranog jezika, a ona se ogleda u pohađanju jednog besplatnog online kursa.

Kursevi engleskog i nemačkog jezika za odrasle

U slučaju da neko odluči da se dodatno edukuje, te da upiše kurs nemačkog jezika za odrasle ili engleskog, odnosno bilo kog drugog jezika iz ponude ove škole, moći će i da samostalno odabere koji od svih dostupnih online kurseva želi da pohađa i to potpuno besplatno.

Za kreativce, koji najviše vole da se izražavaju u pisanoj formi je dostupan gratis online kurs kreativnog pisanja, s tim što je u ponudi i online obuka kreativnog pisanja za decu.

Zatim je omogućeno zainteresovanima da se upoznaju se tehnikama pamćenja, kao i sa veštinama prezentovanja i sa mapama uma, te da nauče na koji način se sve one primenjuju u praksi, a kroz specijalizovane online obuke, koje se tim temama bave.

Dostupan je i gratis online kurs poslovne komunikacije, kao i pisanja za web ili blog. Takođe, svako ko bude upisao kurs engleskog jezika ili nemačkog ima mogućnost da se odluči i da besplatno pohađa online obuku za upravljanje vremenom i za organizaciju učenja.

A što se tiče samih kurseva jezika, trebalo bi da svi zainteresovani budu informisani o tome da Škola stranih jezika Akademije Oxford u Somboru poštuje u potpunosti pravila koja navodi The Common European framework for languages, odnosno skraćeno CEFR - Zajednički evropski referentni okvir za jezike.

Predviđeno je tim standardom da se nastava stranih jezika organizuje na šest nivoa ukupno, a svaki od njih podrazumeva i određena znanja i veštine, što je sve jasno definisano.

Osobe koje su prvi put u dodiru sa engleskim ili nemačkim, te svakim drugim jezikom bi trebalo da pohađaju osnovnu nivo ili početni, a koji je označen sa A 1. Sledeći nivo je A 2 i označen je kao viši početni.

Za njim slede nivoi B grupe, odnosno niži i viši srednji, to jest B 1 i B 2. Za polaznike koji imaju dovoljan nivo znanja su namenjeni niži napredni i viši napredni, koji nose oznaku C 1 i C 2. U isto vreme je upravo C 2 najviši nivo, koji može da dostigne neko, kome to nije maternji jezik.

Kursevi nemačkog i engleskog jezika za decu

Da bi najmlađi polaznici mogli da se upoznaju sa izabranim stranim jezikom, pažljivo su odabrani predavači, koji će voditi kako kurs engleskog jezika za decu, tako isto i nemačkog i svakog drugog.

A to znači da će se oni potruditi tokom nastave da prilagode časove potrebama dece određenog uzrasta i da će im tako na najjednostavniji mogući način približiti gradivo.

Zahvaljujući takvom načinu organizacije obuke će svako dete usvojiti znanja predviđena programom, što će mu biti maksimalno olakšano.

Uz sve to je dobro napomenuti i da svako ko bude pohađao kurs nemačkog jezika za decu ima opciju da u kasnijem periodu svoju edukaciju nastavi.

Upis na kurseve engleskog i nemačkog jezika

U toku je zvanično upisivanje u Školi stranih jezika Akademije Oxford Sombor, čije se prostorije nalaze na adresi Staparski put broj 14, na prvom spratu.

Uz to što zainteresovani za pohađanje kursa nemačkog ili engleskog jezika, kao i bilo kog drugog, prijavu mogu da izvrše direktno u prostorijama škole, a omogućeno im je i da na mail adresu sombor@akademijaoxford.com pošalju osnovne informacije o sebi i izvrše prijavu na taj način.

A ukoliko nekome tako više odgovara, prijavljivanje može da izvrši i putem brojeva telefona 025 441 442 ili 060 02 50 032.

U periodu od ponedeljka do petka je radno vreme ove škole između 8 i 17 časova, a subotom od 9 do 14 časova. Upravo u to vreme prijava može da bude izvršena na način, koji polazniku najviše odgovara.

U skladu sa trenutno aktuelnom epidemiološkom situacijom u našoj zemlji je Škola stranih jezika Akademije Oxford Sombor odredila da kursevi engleskog i nemačkog, ali i svakog drugog stranog jezika budu održani u prostorijama ove škole. Sve propisane mere se u potpunosti poštuju, a tako će biti i ubuduće, te ako dođe do bilo kakvih izmena, svaki pojedinačni polaznik će na vreme da bude obavešten o njima.

 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar