Apatinska Marina proširuje ponudu u predstojećoj sezoni

Godina iza nas je nametnula posebne izazove, a samim tim i drugačiju organizaciju. O novinama kojima se završava tekuća godina i najavljuje nova sezona, govorila je direktorica JP za upravljanje putničkim pristanom i marinom Apatin.

Tekuća godina je nametnula nove vidove organizovanih poseta, tako da smo ovo leto imali zaista mnogo veći broj domaćih turista koji su dolazili u manjim grupama. Ono sa čim smo se suočavali je da smo imali problem kada smo trebali da ih provozamo Dunavom i pokažemo im grad sa vode, te smo morali da angažujem naš brodić čak i kada je bilo u pitanju dvoje, troje ili četvoro zainteresovanih gostiju, rekla je Ljiljana Krec

JP za upravljanje putničkim pristanom i Marinom Apatin je u tu svrhu od danas bogatiji za novi čamac sa motorom.

Ideja koja se nametnula je da proširimo našu ponudu. Čamac će se pored razgledanja Gornjeg podunavlja u organizovanim vožnjama za manji broj turista, koristiti i za izdavanje, odnosno moći će da se iznajmi, dodala je direktorica Marine. Od Ljiljane Krec smo saznali da je čamac pored motora opremljen i prikolicom koja je takođe često bila tražena, a dosadašnje koje su korišćene od USR „Bucov“ već duže vreme nisu u funkciji. Želeli smo i na ovaj način da izađemo u susret našim korisnicima koji su tražili da se u okviru Marine nalazi jedna prikolica koja bi svima pomogla pri spuštanju čamaca. Tako da smo rešili i želje naših korisnika i ono što je nama neophodno za rad, rekla je Krecova Novi Bigfoot čamac će moći da se iznajmljuje za 300 RSD po satu ili za 2.000 RSD za ceo dan uz uslov da se poseduje plovidbena dozvola i dozvola za upravljanje čamcem. Čamac će se moći iznajmiti i sa vodičem, ukoliko oni koji žele da ga koriste nemaju potrebne dozvole.

Vrednost čamca sa prikolicom je 696.200,00 dinara, a nakon sprovedene nabavke, isporučilac je firma Nautica Elco iz Futoga.


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar