Apatinske mažoretkinje obustavile treninge

Pandemija koronavirusa i epidemiološka situacija poremetila je planove svim organizacija i klubovims i uticala na otkazivanje mnogih manifestacija. Apatinske mažoretkinje obustavile su treninge, kao i sve planirane nastupe u julu. Najvažnije je, kažu, da budu zdrave.

-Uvek nam je na prvom mestu zdravlje i odgovornost. Nadamo se poboljšanju celokupne situacije u zemlji, da bismo mogle da se vratimo treninzima i planiranim aktivnostima. Odustali smo od nastupa u Vrnjačkoj banji, za sada. Ostali planirani događaji su odloženi do daljnjeg - kaže predsednica Mirjana Lazić.

Apatinske mažoretkinje nedavno su učestvovale na Vidovdanskom trofeju u Somboru.

-Gostovale smo na Vidovdanskom trofeju Grada Sombora 2020.  koji je organizovan od strane Ice Hockey Club Alligators. Turnir je održan u Sokolskom Domu u Somboru. Atmosfera je bila sjajna, dosta ekipa je učestvovalo, a gledaliđte je bilo puno. Uvek rado prisustvujemo ovakvim događajima - kaže Lazić.

Uspostavili ste saradnju sa Solaris Tours-om iz Odžaka.

-Imali smo čast da se vozimo dva puta u roku od tri nedelje VIP autobusom Solaris Tours-a iz Odžaka. Prezadovoljne smo vozačima, autobusima i radujemo se svakoj budućoj saradnji sa Anitom i Damirom Sušićem, vlasnicima Solaris Tours-a - navodi Lazić.

Mažoretkinje se nadaju da će Apatinske ribarske večeri biti održane u avgustu.

-To bi bio početak nastupa posle ponovnog prekida usled pandemije. Takođe, usled odlaganja Državnog i Evropskog prvenstva zbog panedemije, nadamo se novim datumima kada će njihova realizacija biti moguća – rekla je Lazić. 

 
 
 
 
 
 
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar