Dani Srpskog Miletića počinju u petak

Manifestacija Dani Srpskog Miletića počinje u petak, 21. juna, u 20 časova, koncertom Kulturno-umetničkog društva Đerdan. Glavni deo programa održaće se za vikend.  

Takmičenje ribolovaca, u organizaciji USR Ribolovac održaće se u subotu, 22. Juna, sa početkom u 7 časova, a Aktiv žena će se predstaviti izložbom i promotivnim štandovima u 10 časova. U podne će u centru sela biti priređena izložba motora, a u 17 časova počinje utakmica na stadionu. KUD Đerdan, sa svojim gostima, održaće koncert u 19 časova u Domu kulture.  
 
U nedelju 23. juna, rano u 5 časova ujutru počinje takmičenje golubara, u 8 časova nastupaju vatrogasci, a u 9 časova je takmičenje u gađanju glinenih golubova. U isto vreme počinje i turnir u stonom tenisu. U podne će u parku kod mosta na kanalu DTD biti dočekana regata Vode Vojvodine. U 13 časova zakazana je pena parti koju će prirediti Dobrovoljno vatrogasno društvo. 
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar