Dragan Zorić pobednik u kuvanju pasulja u Svilojevu
Takmičenje u kuvanju pasulja pod nazivom Čarobni pasulj održano je juče u Svilojevu u organizaciji Asocijacije poljoprivrednika i Udruženja za mlade.     
 
Program je počeo fudbalskom utakmicom pionira na stadionu FK Terekveš, a potom i sportske dečje igre, nakon kojih je odigran turnir u mini fudbalu. Na turniru je trijumfovala ekipa KiP iz Svilojeva koja je u finalu savladala ekipu Šampioni iz Apatina rezultatom 4:0. Treće mesto osvojila je ekipa Sunđer Bob iz Apatina kloja je bila bolja od ekipe FK Terekveš pobedivši je rezultatom 3:1. Za najboljeg igrača proglašen je Mladen Petrović, dok je najbolji strelac na turniru bio Vladimir Vulić.  
 
U takmičenju u kuvanju pasulja najbolji je bio Dragan Zorić, drugo mesto zauzeo je Miroslav Uzelac, a treće mesto Rade Trivanović. 
 
U okviru kulturno-zabavnog programa nastupili su Svilojevački svici, domaći KUD Jozef Atila, KUD Petefi Šandor iz Kupusine, OKUD Ivo Lola Ribar iz Sonte, KUD Prigrevica, GKUD Dunav iz Apatina, KUD Mažoretkinje iz Sonte i Dunavski biseri. 
 
 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar