HAOS SE NASTAVLJA! U Somboru zapaljena pekara Dva brata!

U Somboru su noćas nepoznate osobe zapalile pekaru Dva brata koja je u vlasništvu Albanaca!

Pekara koja se nalazi u ulici Gruje Dedića je potpuno izgorela, nakon što je na nju bačen molotovljev koktel, a napominjemo da ovo nije prvi napad na vlasnike pekare Dva brata.

Naime, nakon jednostranog proglašenja nezavisnosti Kosova, ali i tokom 2008. godine, pojedinci su pozivali na bojkot pekara čiji su vlasnici Albanci.

Nedugo nakon tog incidenta, tadašnji predsednik opštine Sombor dr Jovan Slavković, kao i predstavnici Nevladinih organizacija i pojedinih stranaka, doručkovali su u pekari Dva brata.

Takođe, u maju 2010. godine nepoznata osoba je razbila kamenom staklo na kiosku Samostalne zanatske radnje Goranac, a potom ga zapalila.

Podsećamo, nepoznata osoba je u utorak odmah nakon meča Srbija-Albanija razbila staklo na pekari David u Apatinu koja je u vlasništvu Mateja Kajtazija (pročitajte OVDE).


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar