Januarski prijem kod gradonačelnika – predstavljanje rešenja za upite građana

Gradonačelnik Sombora Antonio Ratković i zamenica gradonačelnika Ljiljana Tica, sa timom stručnih saradnika, danas su održali prijem tokom kojeg su razgovarali sa zainteresovanim građanima. Na današnji sastanak sa gradonačelnikom i zamenicom gradonačelnika javilo se tridesetak građana, a najčešća pitanja bila su iz oblasti socijalne zaštite, komunalne oblasti, odnosno izgradnje vodovodne, kanalizacione i putne infrastrukture, a bilo je i nekoliko predloga za uređenje grada.

Prijemi građana su zamišljeni kao termin rezervisan za osluškivanje i slušanje potreba građana. Tokom ovih razgovora ljudima se predstavljaju prava i mogućnosti su im na raspolaganju za rešavanje njihovih upita, u skladu sa propisanim nadležnostima, pravilima i procedurama. Prijem građana održava se svakog poslednjeg četvrtka u mesecu, a zainteresovani sastanak treba da zakažu pozivom na broj telefona 025/468-269, ili putem elektronske pošte na mejl adresu: prijemgradjana@sombor.rs, najkasnije do 20. u tekućem mesecu.


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar