Kula stipendira najbolje studente

Predsednik Opštine Kula Perica Videkanjić potpisao je ugovore sa najboljim studentima koje će opština Kula stipendirati. Ove godine ugovori su potpisani sa 70 najboljih studenata iz iz kulske opštine, u školskoj 2016/2017., koji imaju prosečnu ocenu iznad 9. Za opštinske stipendije je ukupno izdvojeno 4.200.000 dinara.

Uručujući ugovore najboljim studentima predsednik opštine Perica Videkanjić je rekao da mu je zadovoljstvo što može da uruči ugovore o stipendiranju najboljih studenata i da se nada da će opština biti u mogućnosti da izdvoji više sredstava u ove namene. On je takođe obećao da će se zajedno sa svojim saradnicima truditi da obezbedi uslove kako bi oni mogli da se vrate u svoju sredinu i primene znanje koje su sticali za vreme studiranja u razvoj kulske opštine.

"To bi značilo dovođenje investitora i otvaranje novih radnih mesta, što je prioritetan zadatak lokalne samouprave. Stvaranje uslova za ekonomsko osnaživanje, kako svih naseljenih mesta tako i građana kulske opštine je naš cilj. Ako uspemo da ostvarimo taj cilj, a siguran sam da hoćemo, želja nam je da se svi vratite i pomognete svojim znanjem dalji razvoj opštine Kula". - istakao je Videkanjić.


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar