Kulska Q Media novi je vlasnik 025info portala

Naš portal 025info, nakon deset godina postojanja, prodat je kulskoj Q media.

Redakcija i menadžment portala zahvalni su svim sadašnjim i bivšim saradnicima i klijentima na uspešnoj saradnji, a vernim čitaocima na dugogodišnjem praćenju našeg rada. Od sveg srca zahvaljujemo se na ukazanom poverenju.

Iza našeg informativnog portala stajao je tim mladih ljudi koji su imali jedan zajednički cilj, a to je bila tačna, brza i korisna informacija. Trudili smo se da pružimo najvažnije i najatraktivnije informacije iz Zapadnobačkog okruga, koje su bile namenjene stanovnicima Apatina, Sombora, Kule, Odžaka i sela pomenutih gradova. Od 2010. godine smo bili uz vas i radili ono što volimo. Želeli smo da proširimo svest čitaoca o mestima u kojima žive, da im bliže dočaramo situaciju koja vlada u tim sredinama, da pružimo korisne informacije i da održimo i negujemo tradiciju ovog dela Vojvodine. 025info, povezan sa društvenim mrežama, pružao je mogućnost da sve što vas zanima saznate prvi.

Uspešna dugogodišnja saradnja sa ustanovama, organizacijama, klubovima i pojedincima Zapadnobačkog okruga, kao i izuzetna posećenost na našem portalu, davali su nam ,,vetar u leđa'' da nastavimo u istom smeru, unapređujemo svoj rad i dostignemo još bolje rezultate.

Iako je 025info postao izuzetno prepoznatljiv nije bio dovoljan da promeni sve ono što smo verovali da treba da se menja.

Naš rad nastavljamo kroz Marketing agenciju ApaOne u kojoj već godinama uspešno sarađujemo sa renomiranim klijentima, kao što su DonCafe, Basta Promet, Banju Junaković, Hoteli Balašević, kultni ugostiteljski objekti Giardino i Camelot, i mnoge druge. Prisutni smo i kroz rad Unija Grupe, koja objedinjuje sve projekte digitalnih medija, distribucije sadržaja, oglasnih portala i internet prodaje sa velikim klijentima, poput kompanije Galens, banke Credit Agricole, Poštanske štedionice.

Naš dalji strateški razvoj usmeravamo u dva pravca: web razvoj aplikacija i sajtova, kao i digitalni marketing. U obe oblasti nudimo kreativna i inovativna rešenja prilagođena potrebama tržišta i rastu naših klijenata. Pokrenuli smo web servise blogosfera.rs, infobiz.rsbiznis.vesti.rs, vikendu.rs, prodavnicau.rs, dostavau.rs. Tu nas možete pronaći.

Još jednom se zahvaljujemo od srca svim koji su sve ove godine bili naša podrška i motivacija. 

 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar