Mihajlo Pašo novi predsednik Saveta mesnih zajednica

U maloj sali Skupštine opštine Kula danas je održana sednica Saveta mesnih zajednica, na kojoj su prisustvovali svi predstavnici mesnih zajednica i predsednik opštine Kula Damjan Miljanić.

Predsednik Miljanić je podsetio članove da je Savet formiran kao telo koje treba da okuplja članove Saveta, a koje će ujedno da figuriše teme prema opštini. On je iskoristio priliku da čestita novoizabranom predsedniku Saveta mesnih zajednica Mihajlu Pašu, rekavši da, iako je relativno nov na mestu sekretara MZ Ruski Krstur, odgovorio je svim problemima i izazovima.

Takođe, predsednik je upoznao članove Saveta sa planiranim projektima iz oblasti ekologije, nakon čega je Savet prešao na rad po dnevnom redu. Nakon usvajanja zapisnika, članovi Saveta su ponaosob iznosili analizu rada u 2020. godini, kao i predviđene aktivnosti u 2021. godini.


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar