Ministar Đorđević obišao kompaniju Magna u Odžacima

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević posetio je kompaniju Magna seating u Odžacima. Ovom prilikom ministar je najavio da će uskoro biti otvoren još jedan pogon te fabrike u Aleksincu, gde će biti zaposleno 1.850 radnika.

Magna seating se bavi proizvodnjom presvlaka za autosedišta za poznate svetske marke automobila i posluje u 18 evropskih zemalja, a u Srbiji od 2013. godine.

Ministar je zahvalio rukovodstvu kompanije što je Srbiju prepoznalo kao pogodnu za investiranje i istakao da je skoro otvaranje novog pogona veoma značajno za Srbiju.

-Srbija je pouzdan partner i to će biti i ubuduće. Zapošljavanjem velikog broja smanjuje se nezaposlenost, ali omogućava se i da naša privreda raste iz dana u dan što je prioritetni cilj Vlade Srbije, kada je upitanju naša ekonomija – naveo je Đorđević.

 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar