Montaža pristana u Apatinu biće gotova do kraja novembra

Predsednik Opštine Apatin Milan Škrbić je početkom maja potpisao ugovor sa Ministarstvom trgovine, turizma i telekomunikacija o dodeli 25 miliona dinara za popravku pristana u Apatinu. Nakon sprovedene javne nabavke za izvođača radova odabrana je firma PD MIP grading doo iz Obrenovca, koja vodi poslove i u projektu Beograd na vodi.

-Pristan neće biti isti kao što je bio, već u komadu, platforma u dužini od 53 metra, umesto dosadašnje koja je bila iz segmenata. Platforma, ograda, bitve i sve drugo trenutno se radi u Umci gde firma ima svoj pogon. Ostalo je još malo da se završi posao u radionici, pre svega peskaranje i farbanje. Potom će kompletna konstrukcija, sa dizalicama i potrebnom mehanizacijom, brodovima biti doneta u Apatin. Dolazak brodova očekuje se između 12. i 15. novembra, tako da će se do kraja meseca završiti kompletna montaža novog pristana -rekao je Škrbić.



 

 

 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.

Damir

18.05.2024 | 09:23
Jedino je Skrbo od reci. Sve sto obeca on to i uradi.
Postavi komentar