Moto-klub “Kula” donirao vozilo za dostavu hrane Udruženju za MNRO Plava ptica
22.03.2016.

Moto-klub "Kula" i njegovi članovi humanim gestom pomogli su kulsko udruženje "Plava ptica". Pored vozila za dostavu hrane, članovi kulskog Moto-kluba poklonili su udruženju i sušilicu za veš, koja će članovima ovog udruženja olakšati svakodnevnicu.

Udruženje "Plava ptica" je društvo koje za cilj ima zbrinjavanje i potrebe dece i odraslih sa smetnjama u razvoju, na nivou opštine Kula. Udruženje je otvorilo kuhinju za korisnike dnevnog boravka i smeštaja, samim tim vozilo za dostavu hrane je bilo neophodno. Potrebu da pomognu ovom udruženju koje pruža socijalnu zaštitu prepoznao je kulski Moto-klub i na taj način razbio predrasude koje o njemu postoje.

Dodeli su prisustvovali i predstvnici opštine Kula i tako pokazali da nije retkost da opština i udruženja građana sarađuju dugi niz godina.

(http://www.nasemesto.rs)


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar