Nakon kraće pauze, ponovo rade Gradski bazen i kupalište „Štrand“ u Somboru

Od 1. avgusta sa radom je ponovo počeo otvoreni bazen u Somboru. Svi ljubitelji kupanja na bazenu mogu ponovo da koriste sve usluge gradskog bazena, ali uz pojačane mere bezbednosti zbog epidemije Kovid 19 virusom.

Kako ističe direktor SC „Soko“ Darko Kosanović, mere su uvedene po preporuci kriznog štaba i svi zaposleni i posetioci bazena se moraju pridržvati istih:“Na ulasku u objekat se meri temperatura, svi građani su dužni da pri dolasku i odlasku na objekat nose zaštitne maske, a svi građani koji nemaju zaštitnu masku mogu da je dobiju na ulazu uz kupljenu ulaznicu. Takođe svi radnici SC „Soko“ su dužni da nose zaštitnu opremu i da prođu kroz dezo barijeru isto kao i svi posetioci bazena“, rekao je Kosanović.

On dodaje kako se dezinfekcija objekta vrši tri puta dnevno hipohloritom, a svakog ponedeljka inspekcija Zavoda za higijensko zdravlje uzima uzorke vode iz bazena te proveravaju njenu ispravnost, odnosno količinu hlora u istoj.

Uz poziv i apel građanima da poštuju mere, Kosanović je pozvao sve građane da posete i gradski bazen i kupalište „Štrand“, koje je takođe u funkciji:“Po novim preporukama Zavoda za javno zdravlje i odlukom Gradskog kriznog štaba, maksimalan broj kupača je ograničen na 200, što mi poštujemo, tako i građani koji se ne zadržavaju po ceo dan na kupalištu i ja im se zahvaljujem ovom prilikom i poručujem da na bazenu i Štrandu ima mesta za sve, čekamo vas“.


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar