Obustava rada gradskih javnih kupališta

Članovi Štaba za vanredne situacije Grada Sombora su na elektronskoj sednici doneli Naredbu o obustavi rada gradskih javnih kupališta-otvorenog gradskog bazena i gradskog kupališta Štrand, u periodu od 21. jula do 1. avgusta. Za sprovođenje ove  Naredbe zadužuje se Sportski centar Soko Sombor.

Članovi Štaba doneli su i Naredbu o obavezi pojačanog rada inspekcijskih službi u svrhu kontrole  donetih mera.

Podsećamo da su na teritoriji Grada Sombora trenutno na snazi i sledeće mere:

-obavezno nošenje zaštitnih maski u zatvorenim prostorijama radnih organizacija, trgovinskim i ugostiteljskim objektima, na svim pijacama, u kladionicama, javnom prevozu i taksiju, uz pridržavanje fizičke distance od najmanje 1,5 m, kao i na otvorenom kada nije moguće obezbediti minimalnu fizička distancu

-obavezno postavljanje dezobarijera, dezinfekcija ruku i prostorija svih objekata javne namene, radnih organizacija, ugostiteljskih i trgovinskih objekata

-ograničenje rada ugostiteljskih objekata do 23 časa

-zabrana javnih okupljanja u zatvorenom i na otvorenom prostoru, svadbi i proslava

-ograničenje broja osoba koja mogu prisustvovati sahrani na maksimalno 50, uz obaveznu primenu propisanih mera (zaštitna maska, fizička distanca od 1,5 m)

 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar