Održan sastanak Aktiva direktora u Odžacima
U sali Opštinskog veća Opštine Odžaci održan je sastanak Aktiva direktora osnovnih i srednjih škola sa teritorije lokalne samouprave. Sastanku su prisustvovali  i predsednica Opštine Odžaci Latinka Vasiljković, načelnik Opštinske uprave Nedeljko Vučenović, član Veća za obrazovanje Slobodan Popović i predstavnici Policijske uprave Sombor. 
 
Na dnevnom redu sastanka, između ostalog, našli su se  pripremljenost ustanova za novu školsku godinu, organizacija bezbednosti učenika u školama opštine za predstojeću školsku godinu kao i informacija o pilot projektu škola Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Obogaćeni jednosmenski rad u kojem učestvuju dve škole iz odžačke opštine. 
 
Predsednica Opštine istakla je da će lokalna samouprava nastaviti da podržava i pomaže rad škola sa svoje teritorije. U ovoj opštini u prvi razred osnovne škole krenuće 251 učenik. 
 

   


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar