Održana 209. sednica Gradskog veća

Gradsko veće grada Sombora održalo je 209. sednicu u sredu, 19. avgusta. Sednicom je predsedavala gradonačelnica Dušanka Golubović, a pred članovima Gradskog veća našlo se osam tačaka dnevnog reda.

Članovi Gradskog veća na 209. sednici imenovali su stručni nadzor nad izvođenjem građevinskih radova na rekonstrukciji „stare škole“ u Gradini iz redova zaposlenih u Odeljenju za komunalne delatnosti, imovinsko-pravne i stambene poslove Gradske uprave. „Stara škola“ u Gradini uskoro će dobiti novi izgled i namenu. Na inicijativu meštana ovog prigradskog naselja, lokalna samouprava pokrenula je proces rekonstrukcije, kako bi građani imali još jedan lokalni centar kulture u našem gradu. U okviru rekonstrukcije stare škole vršiće se popravka krova i zamena stolarije. Izvođač radova je firma DOO „BOB“ Novi Sad, sa kojom je putem javne nabavke sklopljen ugovor u iznosu od 1.479.360,00 dinara sa PDV-om.

Gradsko veće razmatralo je i odlučivalo i o drugim pitanjima iz delokruga njihovog rada.


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar