Održana 24. sednica Gradskog veća

Gradsko veće Grada Sombora održalo je danas 24. sednicu, na čijem dnevnom redu se našlo 19 tačaka.

Članovi Gradskog veća usvojili su ponude Javnog komunalnog preduzeća „Zelenilo“ na poslovima održavanja javnih zelenih površina u gradu i naseljenim mestima, poslovima održavanja spomenika, održavanja fontana i česmi, orezivanja vetrozaštitnih pojaseva, košenja atarskih puteva, kao i održavanja javne rasvete u gradu i naseljenim mestima sa potrebnim materijalom i sa dekorativnom rasvetom za božićne i novogodišnje praznike za 2021. godinu.

Usvojena je ponuda i plan rada Javnog komunalnog preduzeća „Prostor“ na poslovima uređenja i održavanja javnih površina u naseljenim mestima, kao i program rada Javnog komunalnog preduzeća „Čistoća“ na poslovima održavanja higijene na javnim površinama za 2021. godinu. Članovi Gradskog veća na 24. sednici usvojili su i Izveštaj o radu Gradske uprave grada Sombora za 2020. godinu, koji će se naći pred odbornicima na nekoj od narednih sednica Skupštine grada.


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar