Odžačani uspešni na susretima opštinskih uprava

Na 41. sportskim susretima sindikata uprave koji su održani u hotelu "Lepenski vir" u Donjem Milanovcu, učestvovali su takmičari iz 32 opštine sa teritorije Republike Srbije. Među učesnicima su bili i takmičari iz Opštinske uprave Odžaci. OU Ožaci je imala 19 predstavnika, koji su u jakoj konkurenciji velikih gradova zebeležili zapažene rezultate. U ekipnom plasmanu Ožačani su zauzeli 5. mesto i ovo je jedan od najboljih rezultata ostvarenih na ovoj vrsti susreta.

Plasman po disciplinama:

Potezanje konopca - 2. mesto,
Tenis (muškarci) - 1. mesto,
Pikado (žene) - 2. mesto,
Kuglanje (pojedinačno) - 1. mesto zauzeo Stevan Cvjetković,
Mali fudbal - 5. mesto,
Odbojka (muškarci) - 5. mesto,
Košarka (muškarci) - 5. mesto,
Košarka (žene) - 5. mesto,
Streljaštvo (muškarci) - 8. mesto,
Streljaštvo (žene) - 4. mesto,
Kuglanje (muškarci) - 9. mesto,
Kuglanje (žene) - 6. mesto,
Atletika - 6. mesto.

Igor Praća je dobio posebno priznanje kao najbolji teniser na susretima, dok je Teodora Jakovljević dobila srebrnu medalju za postignut rezultat u pikadu.

Odžačani posebno ističu sjajnu atmosferu koja je vladala tokom takmičenja, kao i podršku lokalne samouprave koja je omogućila odlazak na ovu manifestaciju i time održala kontinuitet učešća na susretima sindikata opštinskih uprava.


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar