Odžaci: Održana prva sednica Opštinskog veća u novom sazivu

U petak, 26. maja, održana je prva sednica Opštinskog veća opštine Odžaci u novom sazivu.

Na prvoj sednici Opštinskog veća opštine Odžaci, većnici su razmatrali i doneli sledeća akta: Zaključak o zaduženjima članova Opštinskog veća opštine Odžaci, Rešenje o upotrebi tekuće budžetske rezerve, Rešenje za raspodelu sredstava za sufinansiranje potreba u oblasti sporta i Zaključak o načinu i postupku dodele sredstava za održavanje verskih objekata u vlasništvu tradicionalnih crkava i verskih zajednica.

Članovi Opštinskog veća su takođe razmatrali i uputili Skupštini opštine Odžaci na razmatranje i donošenje: Predlog Odluke o izmeni Odluke o otuđenju i davanju u zakup i pribavljanju građevinskog zemljišta i Predlog Odluke o opštim pravilima kućnog reda u stambenim i stambeno-poslovnim zgradama na teritoriji opštine Odžaci.

Sednicom je predsedavala predsednica Opštinskog veća mr Latinka Vasiljković, objavljeno je na zvaničnom sajtu opštine Odžaci.


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar