Opština Odžaci uručila automobil i opremu Crvenom krstu i vatrogasnim društvima

Opština Odžaci je Crvenom krstu donirala automobil. Ključeve je predstavnicima Crvenog krsta uručila predsednica Opštine Odžaci Latinka Vasiljković koja je istakla da je auto nabavljen iz sredstava Opštine i Ministarstva bez portfelja zaduženog za populacionu politiku, demografiju i ravnopravnost polova. Ovo vozilo će služiti Crvenom krstu Odžaci za akcije koje sprovode na terenu. Vrednost automobila je 1 400 000 dinara od čega je učešće opštine 210 000 dinara.

Opština je poklonila uniforme članovima Štaba za vanredne situacije, odnosno, dobrovoljnim vatrogasnim društvima iz Bačkog Brestovca, Bogojeva, Deronja, Karavukova i Ratkova. Svako društvo je dobilo po sedam setova radne uniforme. Vrednost nabavke za članove Štaba je 500 000 dinara bez PDV. Pored opreme za članove Štaba, obezbeđena je i radna uniforma za 35 radnika hitne medicinske pomoći kao i 5 rančeva sa neophodnom opremom za slučajeve evakuacije i zbrinjavanja.



 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar