Otvoren dan u Mesnoj zajednici Riđica
Gradonačelnica Grada Sombora Dušanka Golubović sa timom svojih saradnika u  prostorijama Mesne zajednice Riđica primila je građane koji su želeli lično da iznesu joj svoje probleme, zahteve, predloge kao i nedoumice koje se odnose na svakodnevni život u njihovom mestu. 
 
Dvadeset građana se prijavilo za razgovor, a teme su bile različite. Većina pitanja se odnosila na komunalnu oblast, uređenje sela, održavanje puteva, rasvete u selu, problema starih kuća, odnosno napuštenih kuća koje  predstavljaju i opasnost po meštane. Mnogobrojna su bila i pitanja vezana za obnovu vetrozaštitnog pojasa, obnovu Kaštela koji je tek krajem prošle godine prešao u vlasništvo grada, rekonstrukciju devet sportskih terena, kao i o nadležnostima nad održavanjem puteva, mostova i reke Plazović. Bilo je i molbi za rešavanje ličnih problema pojedinih meštana. 
 
Osim gradonačelnice sastanku su prisustvovali i Miroslav Kovačić, gradski većnik zadužen za komunalnu oblast, Goran Nonković, direktor JKP Prostor, Jasmina Bobić, direktorka JKP Vodokanal i Momir Mioković, v.d. direktor JKP Zelenilo. 
 
Sledeći Otvoren dan održaće se u Mesnoj zajednici Mlake u Somboru, 6. jula, a građani koji nisu u mogućnosti da lično prisustvuju razgovoru, svoja pitanja mogu da pošalju u pisanoj formi na adresu Mesne zajednice Mlake, Beogradska 31, kao i na mejl adresu: otvorenidani@sombor.rs 
 

  


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar