Otvoren novi put Kruščić – Bački Gračac

Danas je svečano otvoren put koji povezuje Krušćič i Bački Gračac, koji će značajno unaprediti saobraćajnu povezanost severa i juga Bačke. Put Krušćič - Bački Gračac su otvorili predsednica Opštine Odžaci Latinka Vasiljković i predsednik Opštine Kula Damjan Miljanić. Ovaj putni pravac značajno će podstaći i razvoj privrede u ovom delu Vojvodine. Radove na izgradnji finansirale su opštine Kula i Odžaci sa oko 50 miliona dinara. 

-Građani su dobili modernu saobraćajnicu koja će bolje povezivati naše dve opštine, a tako će i sa jedne i sa druge strane biti poboljšan i transport putnika i transport robe, poljoprivrednicima će u mnogome olakšati kretanje po atarima gde obrađuju zemlju, a svakako je prohodniji pristup ka Koridoru 10 nama iz Opštine Odžaci, prema autoputu- kaže Latinka Vasiljković, predsednica Opštine Odžaci. 
 
Put je od izuzetnog značaja za stanovnike Opština Kula, posebno za naseljena mesta Krušćić, Crvenku i Sivac jer skraćuje putovanja za oko 10 kilometara prema Opštini Odžaci. Takođe je vrlo bitan za stanovnike opština Bačka Topola i Subotica koje gravitiraju ka Opštini Odžaci i graničnom prelazu Bogojevo, jer skraćuje put za oko 15 do 20 kilometara. Nivo usluge je sada odličan, a put je širine oko šest metara sa novim slojem asfalta. 
 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar