Park novogodišnjih jelki u Somboru

Dvadesetak jelki koje su krasile domove somboraca tokom novogodišnjih praznika posađene su u Parku novogodišnjih jelki koji se nalazi u Ulici Slaviše Vajnara Čiče, u blizini Rokovačke šumice. Među građanima koji su posadili svoje jelke bila je i gradonačelnica Sombora Dušanka Golubović.

-Ovo je samo prva od lokacija koje će biti opredeljene za ovu namenu u cilju pošumljavanja i očuvanja zelenila. Afirmisali smo i ranije da oni koji kupuju jelke kupuju jelke sa busenom, kako bi one i kasnije nastavile svoj život, kao što je u ovom slučaju na lokaciji u ulici Slaviše Vajnara Čiče - rekla je Golubović.

Gradonačelnica je pozvala sve građane da svoje jelke zasade na ovom mestu kako bi zajednički dali svoj doprinos očuvanju životne sredine i pošumljavanju. Svi zainteresovani građani svoje novogodišnje jelke mogu da posade svakog radnog dana od 7 do 15 časova, samostalno ili uz pomoć radnika JKP Zelenilo. Za sve potrebne informacije možete se obratiti na broj telefona 063/1126513.


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar