Počela sezona kupanja na Somborskom bazenu

Otvoreni gradski bazen Sportskog centra Soko u Somboru juče je počeo sa radom. Svim kupačima na uređenim površinama otvorenog bazena na raspolaganju su dodatni sadržaji kao što su teren za fudbal, odbojku i košarku, a za najmlađe posetioce i dečije igralište. U ponudi je i raznovrsni izbor hrane, sladoleda, alkoholnih i bezalkoholnih napitaka.  

Pojedinačna ulaznica košta 200 dinara za odrasle, dok će se sto dinara naplaćivati deci, srednjoškolcima, studentima (uz indeks), kao i penzionerima. Cena kompleta od 10 pojedinačnih ulaznica (set ulaznica) koštaće 1.600 dinara za odrasle, dok će upola jeftije biti za decu, srednjoškolce, studente (uz indeks), penzionere. Iznajmljivanje ležaljki će se naplaćivati 100 dinara. 
 
Radno vreme objekta je svaki dan od 9 do 20 časova.  
 
Gradsko ķupalište Štrand počelo je sa naplatom ulaznica u subotu. Cene ulaznica su 100 dinara za odrasle i 50 dinara za decu. Radno vreme kupališta je svaki dan od 9 do 19 časova. 
 
  
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar