Počele prijave na audiciju za festival “Srbija u ritmu Evrope”

“Srbija u ritmu Evrope” je najveće dečije muzičko takmičenje u zemlji, namenjeno takmičarima uzrasta od 14 do 21 godine, deci i omladini Republike Srbije, koja su vrhunskog talenta za pevanje i ples. Podršku deci i omladini Srbije kroz ovaj televizijski format najveći ove vrste u našoj zemlji daju i ambasadori zemalja Evrope, Evropske Unije, Australije, i Izraela.

Program “Srbija u ritmu Evrope” će se u 2021. godini emitovati uživo na Prvoj Srpskoj Televiziji. Odabrani će imati priliku da svoj vrhunski talenat za pevanje i ples usavršavaju tokom sedmomesečnih priprema, sa trenerima glasa kao i umetničkim direktorima scenskog performansa programa „Ritam Evrope“. Pobednik će biti odabran kombinacijom glasova stručnog žirija, žirija gradova i opština učesnika televizijskog programa „Srbija u ritmu Evrope“ i gledalaca koji glasaju putem SMS-a, a samo finale televizijskog prenosa biće emitovano u direktnom prenosu na Prvoj Srpskoj Televiziji (PRVA TV). Sve propozicije takmičenja nalaze se na sajtu www.theeurope.eu . Upravo, iz tog razloga krucijalno je da škole, kulturno umetnička društva, dirigenti horova, umetnički direktori i drugi iz sveta plesa i muzike selektuju najkvalitetniju decu i omladinu za audiciju, kako bi od najboljih, produkcija programa “Srbija u ritmu Evrope” odabrala najbolje koji će braniti boje svoje opštine i jedne ambasade koja im bude dodeljena od strane organizatora televizijskog prenosa. Deca i omladina mogu se prijaviti slanjem poruke na instagram nalogu @ritamevrope. Poruka treba da sadrži njihovo ime i prezime, godinu rođenja, grad iz kojeg dolaze, kao i to da li se prijavljuju za pevanje ili ples. Ukoliko se prijavljuju kao plesna grupa, mogu se prijaviti sa jednog naloga tako što će u poruci napisati sve ove podatke za svakog od člana grupe. Plesači sa sobom na flešu (USB) treba da ponesu muziku uz koju će igrati i plesati. Sva deca i omladina kao i svi prisutni u prostoriji u kojoj će se audicija održati nosiće maske za lice a fizička distanca biće najmanje 2 metra između svih prisutnih. U prostoriji će biti prisutno najviše 10 ljudi u istom trenutku uključujući i televizijski tim „Ritam Evrope“.

U salu, gde će se održati audicija, ćemo uvoditi po 5 dece, na taj način što će im termin njihovog dolaska biti zakazan.

Audicija u Apatinu biće održana 10.02.2021. (sreda) od 11 časova.


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar