Podeljeni rođendanski paketi ovonedeljnim slavljenicima u Apatinu

Opština Apatin i ove nedelje deli rođendanske pakete svojim sugrađanima koji uživaju pogodnosti senior kartica. Kao i do sada, iz opštinske uprave došli su ispred njihovih domova i uručili im poklone, a meštani nisu mogli da sakriju svoje oduševljenje. Prva dobitnica do sada se nije susretala sa ovakvim gestom. ,,Nikad nisam dobijala poklone i ovo je za mene iznenađenje, ovo je prvi put i hvala vam puno“. Oduševljenje nije krila ni gospođa iz Prigrevice kojoj je ovo bio poklon za 72. rodjendan. ,,Ovolko mi je srce što ste došli i što mislite o nama, do sad ovako nešto nije bilo!“ Dušan Mitrović, saradnik projekta Apatinska senior kartica ističe da je zadovoljstvo biti deo ovakvog projekta i izuzetno lepo videti nasmejana lica i iskrene emocije starijih meštana kada im se uruče paketi.

,,To su penzioneri kojima je zaista drago kada nas vide i kojima ulepšamo dan. Kada vidimo da ih je naš gest toliko obradovao i mi se naravno lepo osećamo, a i drago nam je što možemo da im pomognemo.“

Uprava je realizovala ovaj projekat kako bi svim penzionerima koji prijave da žele da poseduju ovu karticu omogućila određene benefite. Stariji meštani koji su prijavljeni i koji imaju senior karticu mogu da ostvare popuste u nekoliko maloprodajnih objekata.


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar