Pozivaju se građani da učestvuju u javnoj raspravi o nacrtu Lokalnog akcionog plana za socijalno uključenje Roma i Romkinja

Odeljenje za društvene delatnosti Gradske uprave grada Sombora organizuje javnu raspravu o nacrtu Lokalnog akcionog plana za socijalno uključivanje Roma i Romkinja u Gradu Somboru za period 2021-2023. godine.

Javna rasprava traje od 22. januara do 5. februara 2021. godine. Građani mogu da dostave svoje predloge, sugestije i komentare u vezi sa nacrtom Lokalnog akcionog plana za socijalno uključivanje Roma i Romkinja u Gradu Somboru za period 2021-2023. godine, u pisanom obliku na adresu: Odeljenje za društvene delatnosti Gradske uprave grada Sombora, Trg cara Uroša broj 1, 25101 Sombor, ili elektronskim putem na aradulovic@sombor.rs najkasnije do 5. februara 2021. godine.

Javni poziv i nacrt Lokalnog akcionog plana za socijalno uključivanje Roma i Romkinja u Gradu Somboru za period 2021-2023. godine možete da pogledate na sledećem linku:

https://www.sombor.rs/aktuelnosti/javni-uvid/javni-poziv-za-ucesce-u-javnoj-raspravi-o-nacrtu-lokalnog-akcionog-plana-za-socijalno-ukljucivanje-roma-i-romkinja-u-gradu-somboru-za-period-2021-2023-godine/


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar