Prijem bokserske reprezentacije Rusije u svečanoj sali opštine Kula

Povodom Kupa nacija koji se održava od 16. do 19. avgusta u Vrbasu, upriličen je svečani prijem reprezentacije Rusije kod predsednika opštine Kula, Velibora Milojičića. Lokalna samouprava obezbedila je smeštaj i ishranu za reprezentaciju Rusije, kao i prevoz do Vrbasa za sva četiri dana takmičenja.

Na samom početku, predsednik opštine rekao je da mu je posebna čast što je opština Kula domaćin upravo reprezentaciji Rusije i da je posle naše reprezentacije, Rusija njegov favorit. On je od članova gostujuće delegacije dobio na poklon medveda Mišu, maskotu Olimpijskih igara održanih u Moskvi 1980.godine.
 
Takođe, Milojičić je predložio da sledeće godine opština Kula bude suorganizator, te da se deo borbi odvija i na teritoriji Kulske opštine.
 
Predviđeno je da se za četiri dana trajanja ove sportske manifestacije održi 185 borbi. Supervizor na turniru je Viorel Sima iz Rumunije koga je zvanično delegirala Evropska bokserska federacija.
 
Učestvuje 26 država sa četiri kontinenta: Azerbejdžan, Bosna i Hercegovina, Bugarska, Hrvatska, Češka, Gruzija, Nemačka, Grčka, Mađarska, Indija, Izrael, Kazahstan, Letonija, Makedonija, Crna Gora, Mauricijus, Poljska, Rumunija, Rusija, Srbija, Slovačka, Švedska, Turska, Sjedinjene Američke Države, Uzbekistan i Vels.
 
Reprezentaciju Srbije predstavlja 20 dečaka i šest devojčica koje ugošćuje opština Vrbas i obezbeđuje im smeštaj i ishranu.
 
Svi mečevi igraju se u Velikoj sali Centra za fizičku kulturu „Drago Jovović“.
 
Izvor: kula.rs
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar