Projekat Reforma poreza na imovinu u Kuli je u toku

U Kuli je toku sprovođenje druge faze projekta Reforma poreza na imovinu, kako bi učešće građana u ovom procesu bilo veće i značajnije. Građani imaju priliku da putem zvanične internet prezentacije Opštine Kula, www.kula.rs, pošalju  predloge na koji način potrošiti novac prikupljen po osnovu poreza na imovinu.  Predlozi mogu da obuhvate infrastrukturna ulaganja, kapitalne investicije, socijalna ulaganja, kao i druge projekte koje su značajni za razvoj. 

Svoje predloge građani mogu poslati putem linka http://kula.rs/reforma-poreza-na-imovinu-anketa/  ili mejla anketa@kula.rs 
 
Porez na imovinu je sopstveni prihod svake lokalne samouprave. To znači da kompletan iznos koji građani uplate za ovaj porez ostaje u njihovoj opštini. Švajcarski projekat Reforma poreza na imovinu zajednički sprovode Ministarstvo za državnu upravu i lokalnu samoupravu, Ministarstvo finansija i Vlada Švajcarske. 
 
 
 
 
 
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar