Rekonstrukcija Železničke ulice u Odžacima biće završena pre roka

Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović danas je, u Odžacima, obišao završne radove na rekonstrukciji Železničke ulice i Ulice Ive Lole Ribara. Reč je o radovima koje je finansirala Pokrajinska vlada i koji će biti završeni, kako je najavljeno, do kraja meseca i to pre roka.

Projektom je predviđena izgradnja trotoara, biciklističkih staza i kolskih prilaza postojećim objektima, a biće rešen i dosadašnji problem zadržavanja vode na kolovozu. Postavljena je i nova horizontalna i vertikalna saobraćajna i svetlosna signalizacija.

-Ovo je najveće gradilište u našoj opštini i ovaj posao završićemo do 21. novembra - navela je predsednica Opštine Odžaci Latinka Vasiljković i dodala da je za svih osam sela u ovoj opštini urađena projektna dokumentacija za rekonstrukciju ulica, a taj posao planiran je, kako je istakla, za sledeću godinu.




 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar