Šalter za preduzetnišvo otvoren u Uslužnom centru u Kuli

Sektor preduzetništva PKS otvorio je u Kuli, Šalter za preduzetnike, prvi van beogradskih opština, sa ciljem podrške razvoju preduzetništva, malih i srednjih preduzeća i njihovog poslovnog povezivanja. Rad šaltera za preduzetništvo pružiće preduzetnicima sve informacije potrebne za njihovo poslovanje.

Preduzetnici na šalteru mogu da se informišu i o subvencijama, konkursima, programima, kreditnim linijama, poreskim propisima i procedurama, pripremi poslovnih planova i svi drugim mogućnostima za unapređenje poslovanja.

-Nastojaćemo da ispunimo očekivanja preduzetnika i uveren sam da ćemo u narednom periodu moći da se pohvalimo dobrim rezultatima radom ovog šaltera. U tom smislu od velikog značaja je i podrška Privredne komore Srbije - rekao je Damjan Miljanić, predsednik Opštine Kula.

-Šalter za preduzetnike funkcioniše kao onestopshop. To je nefinansijska podrška postojećim preduzetnicima i onima koji nameravaju da otvore svoja preduzeća. Kroz saradnju sa lokalnim samoupravama u Srbiji želimo da na efikasan način informišemo, upoznajemo i obaveštavamo preduzetnike o svim aktivnim programima i aktivnostima i doprinesemo ravnomernom regionalnom razvoju privrede Srbije – rekla je Branislava Simanić, direktorka Sektora preduzetništva PKS.

Prema rečima Zorana Bulatovića, direktora PKS-RPK Sombor, cilj je da se, sa opštinama Kula, Odžaci, Sombor i Apatin, na osnovu sporazuma o tehničko-poslovnoj saradnji, preduzetnicima ovog regiona omogući da na jednom mestu, budu sve informacije od značaja za njihov rad. 



 

 
 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar