Sjajni Žakovci deklasirali Spartak

Žak Junior – Spartak 11:3 (5:2)

Strelci: Bojić 4, Vuković 3, Slavuljica 2, Radmanović, Bogunović (Žak Junior). Arežina, Maksimović, Nikšić (Spartak)

Žuti kartoni: Vujin (Žak Junior) Žak Junior: Molnar, Radmanović, Vujin, Bojić, Vuković, Bogunović, Slavuljica, Vidaković

Spartak: Mesaroš, Nikšić, Arežina, Popović, Maksimović, Bjelica, Bondžić

Trener somborskih futsalera Žak Juniora, Milan Gagrčin, može biti ponosan na svoje izabranike. Naime, oni su pokazali sve vrline dobrih sportista i pobedonosni karakter, koji ih krasi tokom čitave sezone, pa su se plasirali među osam najboljih ekipa u Kupu Vojvodine, jer su ostvarili pobedu nad Spartakom iz Subotice sa rezultatom 11:3. Somborci su, nakon ubedljive pobede u Kuli, dokazali da to nije plod slučajnosti, pa su u drugom kolu Kupa Pokrajine, ponovili sjajno izdanje i slavili protiv Subotičana, koji nakon svega viđenog i na terenu prikazanog, mogu biti zadovoljni što su se kući vratili sa “samo” 11 lopti u mreži. Mada su igrači Spartaka poveli iz prvog napada, Žakovci nisu dozvolili nikakvo iznenađenje, jer je usledio brz odgovor i za svega tri minuta su, preko Bojića i Radmanovića, poveli sa 2:1. Do odlaska na odmor, mrežu Mesaroša, dva puta je pogađao odlični Nedo Slavuljica i jednom Damir Bogunović. U poslednjim trenucima prvog dela, Maksimović je smanjio na 5:2. U drugom minutu nastavka, gosti su zapretili i golom Nikšića smanjili na 3:5, ali to je bilo sve što su uspeli u duelu sa razigranim Somborcima, koje su u svojim redovima imali više zapaženih pojedinaca. Ipak, tokom drugog poluvremena nešto agilniji od ostalih bili su sjajni Srđan Vuković i Slobodan Bojić. Obojica su postigla po tri pogotka. Žak Junior je ostvario još jedan veliki uspeh, a za mesto u polufinalu boriće se protiv Letećih Bajmočana. Susret je na programu u ponedeljak, 14. decembra, od 21 čas. Utakmica se igra bez prisustva publike.


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar