Sombor se priključuje globalnoj akciji Sat za našu planetu

Akcija „Sat za našu planetu“ ove godine se održava 30. marta u 20,30 časova. Ovim povodom u Somboru će biti isključena rasveta u ulici Кralja Petra I i u jednom delu ulice Venac Stepe Stepanovića.

Simboličnim isključivanjem svetla na sat vremena, u periodu od 20,30 do 21,30 časova, budite deo prenošenja važne poruke da zajedno možemo da stvorimo budućnost u kojoj ljudi žive u skladu sa prirodom.

Najveća ekološka akcija za podizanje svesti o klimatskim promenama održaće se 11. put u Srbiji.
 
Globalna akcija „Sat za našu planetu“, u svetu poznata kao Earth Hour, obeležava se na svim kontinentima, u oko 180 zemalja. U nju se uključuju pojedinci, organizacije, institucije i preduzeća sa istim ciljem – slanje snažne poruke da je moguće nešto preduzeti za ublažavanje klimatskih promena i da je moguće promeniti svakodnevne navike za dobrobit planete i nas samih koji na njoj živimo. Akciju organizuje WWF – Svetska organizacija za zaštitu prirode.

Izvor i foto: Poslovi informisanja i odnosa sa javnošću
 
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar