„Srbija u ritmu Evrope“ kreće iz Apatina

Po četvrti put u Apatinu je održana audicija za takmičenje „Srbija u ritmu Evrope“, čije će finale ove godine biti održano u Čačku.

Audicija u Apatinu je održana u velikoj sali Doma kulture, a učesnici su specijalnom žiriju pokazali svoje talente za pevanje i ples. Po rečima zamenika predsednice opštine Apatin Radovana Đukića, ovo takmičenje predstavlja veliki izazov i šansu za mlade apatinske talente:“Četvrtu godinu za redom opština Apatin učestvuje u celom programu „Srbija u ritmu Evrope“. Ovo je veoma značajno za naše najmlađe sugrađane, gde mogu da iskažu svoj talenat i svoje umeće u pevanju i u igri i plesu“, rekao je Đukić.  “Srbija u ritmu Evrope” je najveće dečije muzičko takmičenje u zemlji, namenjeno takmičarima uzrasta od 14 do 21 godine, deci i omladini Republike Srbije, koja su vrhunskog talenta za pevanje i ples. Podršku deci i omladini Srbije kroz ovaj televizijski format najveći ove vrste u našoj zemlji daju i ambasadori zemalja Evrope, Evropske Unije, Australije, i Izraela. Program “Srbija u ritmu Evrope” će se u 2021. godini emitovati uživo na Prvoj Srpskoj Televiziji.


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar