Sutra u Kuli prva Dečija zabavna olimpijada

Ženski odbojkaški klub „Hajduk“ uz podršku opštine Kula ove godine prvi put organizuje za svoje najmlađe sugrađane Dečiju zabavnu olimpijadu. Glavni cilj ove manifestacije je da animira najmlađe da se bave sportom.

Trener u ovom klubu, Milorad Lazić istakao je da je manifestacija organizovana uz veliku podršku opštine Kula, sa željom da kako deci, tako i roditeljma prenese poruku o tome koliko je važno da deca imaju fizičke aktivnosti i kvalitetno organizovano vreme van kuće već od ranog detinjstva.
 
- Pozivamo sve roditelje, bake i deke da 3. novembra u hali Osnovne škole „Petefi brigade“ od 10 časova zajedno uživaju u igrama bez granica koje će zahtevati spretnost, koncentraciju i timski rad. Mališani će imati mogućnost da se druže sa maskotama uz muziku, ples i na kraju probude maštu uz likove iz predstave Lepotica i Zverko. Za sve učesnike obezbeđene su diplome, majice i još mnogo iznenađenja.
 
Izvor i foto: kula.rs
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar