Topli vod stavljen u upotrebu u OŠ “20. oktobar” Sivac
Danas je u Osnovnoj školi „20. oktobar“ u Sivcu na upotrebu predat topli vod koji je povezao školski objekat sa fiskulturnom salom. Reč je o zgradi škole koja se nalazi u Starom Sivcu, pored pravoslavne crkve.
Simboličnoj predaji tople veze na upotrebu prisustvovao je predsednik Opštine Kula Damjan Miljanić, koji je rekao da je iz Sivca i počela građevinska sezona u 2020. godini.
-Drago mi je što prisustvujem otvaranju objekta koji je urađen po najnovijim standardima energetske efikasnosti i koji će služiti i đacima i svima koji koriste sportsku halu, rekao je Miljanić.
Pedestak godina učenici iz Sivca koji su nastavu pohađali u ovom objektu morali su do fiskulturne sale da idu kroz dvorište škole, po kiši, blatu, snegu. Izgradnjom tople veze taj višedecenijski problem je rešen, pa svoje zadovoljstvo urađenim nije skrivao direktor sivačke osnovne škole Ferenc Lendak. On je dodado da mu je izuzetno drago što su radovi izvedeni na vreme i da su sredstva dobijena od Pokrajinskog sekretarijata za obrazovanje i lokalne samouprave utrošeni kako treba i da će svi moći da se uvere u kvalitet izvršenih radova i novostvorenih uslova.
Današnjem otvaranju novoizgrađenog objekta u Osnovnoj školi „20. oktobar“ u Sivcu uz predsednika opštine Damjana Miljanića i direktora škole Ferenca Lendaka prisustvovali su i Nikola Žeželj, direktor Razvojne agencije Vojvodine, Jelena Pavkov, pomoćnica predsednika opštine Kula i Boban Damjanović, sekretar sivačke mesne zajednice.
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar