U Kuli otvoren Omladinski klub

Juče je u Kuli otvoren Omladinski klub. Aktivnosti na realiziciji projekta Opremanje za rad Omladinskog kluba sprovela je Kancelarija za mlade opštine Kula, a projekat je finansiralo Ministarstvo omladine i sporta Republike Srbije. Opšti cilj projekta je obezbeđivanje prostora za sprovođenje programa i sadržaja Kancelarije za mlade, kao i unapređenje veština mladih kroz kulturne i obrazovne sadržaje.

Prema rečima koordinatora KZM Kula Jelene Milićević usled neopremljenosti kancelarije i delimične nepristupačnosti KZM Kula je prepoznala potrebu za novim prostorom, koji će doprineti poboljšanju statusa mladih u lokalnoj zajednici i ostvarivanju javnog interesa u oblasti omladinskog sektora.

"Omladinski klub je u potpunosti tehnički opremljen savremenom opremom i ima sve preduslove za sprovođenje niza planiranih aktivnosti i programa koje podrazumevaju informisanje, neformalno obrazovanje, edukativne radionice, kulturne aktivnosti, karijerno savetovanje i druge programe."
- izjavila je Jelena Milićević.

Ona se zahvalila Ministarstvu za omladinu i sport koje je u potpunosti finansijski podržalo realizaciju ovog projekta.

Projekat Opremanje omladinskog kluba je usklađen sa dva strateška dokumenta: sa Nacionalnom strategijom za mlade usvojenom za period od 2015-2025. godine i sa Lokalnim akcionim planom za mlade opštine Kula usvojenim za period 2014-2019. godine.


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar