Vaspitači iz opštine Odžaci na stručnom skupu Vrdniku

Četvrti stručni skup medicinskih sestara – vaspitača, vaspitača, stručnih saradnika i direktora predškolskih ustanova pod nazivom “Zašto su bajke važne za decu”, održan je 13. oktobra u hotelu “Termal” u Banji Vrdnik. Skup je realizovan u organizaciji Centra za neformalno obrazovanje “Drugi korak”. Izloženo je 17 projekata, a od toga dva iz odžačke opštine. 

Predškolsku ustanovu “Poletarac” iz Odžaka predstavljale su vaspitačice Slavica Malešev i Jasmina Radujko sa projektom pod nazivom “Kako je bubamara postala Crvenkapa”, kao i vaspitačice Aleksandra Milić i Ljiljana Belić iz Deronja sa projektom pod nazivom “Ko u bajkama živi”
 
Prezentacija oba rada je po opštoj oceni prisutnih bila veoma uspešna i zapažena, a kritike u diskusiji bile su pozitivne, kako o radu vaspitača, tako i o radu PU “Poletarac”.
 
Vaspitači iz opštine Odžaci su pokazali visok nivo kompetencija, timski rad i visoku motivaciju za stalan profesionalni razvoj i unapređenje kvaliteta rada. 

Izvor: ico.rs
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar