Završeni Dani crvenokose boginje u Odžacima
Turistička organizacija, lokalna samouprava i Mesna zajednica Odžaci za ovogodišnje Dane crvenokose boginje, održane proteklog vikenda, spremili su bogat sportski, zabavni, društveni i umetnički program. 
 
Manifestacija je počela prezentacijom u Muzeju, da bi se nastavila puštanjem balona maturanata na platou Sportskog centra Odžaci. Nakon toga usledio je veliki koncert lokalnih bendova. Publici su se prvoga dana predstavila deca iz vrtića kao i folklorne grupe. U 21 čas počeo je koncert popularne grupe Lexington band u hali Sportskog centra. Nakon dva sata muzike i zabave uz ovaj bend usledio  je veliki vatromet
 
Juče je održano takmičenje u kuvanju ribljeg paprikaša, ali i biciklističke trke dok su se na bini predstavljali folklorni ansambli. Članice udruženja žena iz Opštine Odžaci na štandovima su predstavile narodno stvaralaštvo
 
Koncertom Dejana Matića završena je trodnevna manifestacija Dani crvenokose boginje.  
 
Uprkos lošem vremenu i kiši ovogodišnju manifestaciju, po proceni organizatora, posetilo je više od četiri hiljade ljudi. 
 

  


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar