Zlatna medalja za školu iz Ruskog Krstura

Osnovna i srednja škola Petro Kuzmjak iz Ruskog Krstura na Sajmu obrazovanja Putokazi osvojila je zlatnu medalju za kvalitet obrazovno-vaspitnog rada. Učenici trećeg i četvrtog razreda i profesori posetilisu Sajam koji je pokrajinski projekat. Cilj ovog sajma je promocija obrazovanja za sve uzraste i afirmacija doživotnog učenja, kao i profesionalno informisanje i orijentaciju učenika i kvalitetan izbor fakulteta i daljeg obrazovanja i izbora profesije i profesionalnog napredovanja.

Sajam su posetili radi profesionalnog informisanja i orijentacije i pregleda obrazovnih profila u srednjim školama i fakultetima. Učenici su obišli štandove na Sajmu, pregledali ponudu obrazovnih profila u okviru ponude visokoškolskih ustanova i fakulteta iz Srbije i inostranstva.

Škola iz Ruskog Krstura pripremila je primere dobre prakse, konkurisala u kategoriji osnovno-školskog obrazovanja i osvojila zlatnu medalju za kvalitet obrazovno-vaspitnog rada. Ova medalja je potvrda da profesori škole kvalitetno rade i prate trendove savremenog obrazovanja.   

 
 
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar