Besplatna radionica za somborske privrednike

Više od 30 privrednika iz Sombora učestvovalo je na besplatnoj radionici pod nazivom Kako podržati mala i srednja preduzeća u XXI veku, koju su organizovale Privredna komora Srbije i kompanija Vip mobile.

Na radionici je predstavljena prva besplatna biznis platforma u Srbiji pod nazivom Naša mreža. Ova aplikacija im omogućava da se bez dodatnih ulaganja i potpuno online informišu, umreže i dobiju svu neophodnu podršku za svoje poslovanje. Naša mreža je alat koji može značajno da im pomogne u digitalizaciji poslovanja. Ova aplikacija već okuplja više od 300 aktivnih članova.

Ove radionice Privredne komore Srbije i kompanije Vip mobile, nakon Kruševca i Sombora, do kraja godine održaće se i u Valjevu, Užicu i Kraljevu. Sve radionice biće besplatne za lokalne preduzetnike, a održaće se u prostorijama regionalnih privrednih komora.

 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar