Dvodnevna obuka o preduzetništvu u Kuli

Nacionalna služba za zapošljavanje, Filijala Kula u utorak i sredu, 12. i 13. novembra, organizuje obuku Put do uspešnog preduzetnika, koja će se održati u maloj sali Skupštine Opštine Kula, od 9 do 13 časova.

Dvodnevna obuka ima za cilj da polaznicima omogući proveru opravdanosti svoje poslovne ideje, informacije o postupku registracije i aktuelnim zakonskim propisima, kao i popunjavanje zahteva sa biznis planom. Nezaposleni, koji nakon uspešno završene dvodnevne obuke odluče da realizuju svoju poslovnu ideju, mogu da konkurišu za subvenciju za samozapošljavanje. Javni poziv za samozapošljavanje ističe 15. novembra, a sredstva su obezbeđena iz opštinskog budžeta i Nacionalne službe za zapošljavanje.

Zainteresovani građani mogu da se prijave lično u prostorijama kulske filijale NSZ, svakim radnim danom, od 8 do 15 časova, kancelarija broj 1.

 
 
 
 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar